Cautare

1316 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate tg jiu" (4.01 secunde)
de la Cluj", rafinate de institutele de cercetari si evaluari sociologice acreditate de un serviciu de informatii, care a pus untul secret pe sandvișul informational servit presedintelui.
Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Participantele care finalizeaza cursurile de lunga durata (3 luni) beneficiaza de o subventie de 350 lei.
Uniunea Europeana a impus Romaniei inca din anul 2008 unitati sanitare la standarde ridicate de calitate, insa doar 77 de spitale din cele peste 500 au fost acreditate pana in prezent, desi termenul limita este sfarsitul anului 2015.
Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Participantele care finalizeaza cursurile de lunga durata (3 luni) beneficiaza de o subventie de 350 lei.
Pentru ne(cunoscatori) Daca analizezi datele stiintifice si studiile medicale acreditate din spatele aparatului, rezultatele nu ar trebui sa fie deloc surprinzatoare.
De ce statul roman nu a trimis probe si esantioane, colectate aleatoriu, din produsele Hexi Pharma la 3 - 4 laboratoare acreditate din tari fara firme cu interese pe aceasta piata?
Guvernul a aprobat saptamana trecuta o ordonanta de urgenta care prevede ca studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.
- Forumul reprezinta un excelent prilej de a reuni in acelasi cadru ambasadori si reprezentanti economici ai ambasadelor acreditate la Bucuresti, ai autoritatilor publice centrale si locale din domeniul economic, reprezentanti ai mediului de afaceri autohton, investitori straini, in vederea stimularii companiilor din Romania de a se extinde pe pietele externe si cresterea investitiilor, se arata intr-un comunicat al MMACA.
In anul universitar 2018 - 2019, universitatea are acreditate 44 de programe de licenta si 34 de programe de masterat in cele 14 facultati din 5 centre universitare din tara:
- La conferinta de presa care a deschis cea de-a VIII-a editie a Scolii de Boli Rare pentru Jurnalisti s-au anuntat cele doua noi centre de expertiza in bolile rare care au fost recent acreditate de Ministerul Sanatatii.
Doi consilieri municipali din Targu Jiu, Aurel Popescu si Marian Popescu, alesi pe listele PNL Gorj, s-au inscris in PSD.
Ministrul economiei si comertului, Codrut Seres, este asteptat maine sa efectueze o vizita in Gorj, la Parcul Industrial din Bumbesti Jiu.
600 de pensionari din municipiul Targu Jiu vor sarbatori astazi venirea primaverii. ... Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, a spus ca aceasta actiune este destinata batranilor care nu s-au bucurat asa cum se cuvine de Revelion, pentru ca a trebuit sa stea acasa cu nepotii.
Directorul Politiei Comunitare din Targu Jiu a declarat ca nu se va implica in disponibilizarea celor peste 200 de salariati care urmeaza sa ramana fara locuri de munca in acest an.
Directorul Politiei Comunitare din Targu Jiu a declarat ca nu se va implica in disponibilizarea celor peste 200 de salariati care urmeaza sa ramana fara locuri de munca in acest an.
din Targu Jiu gazduieste in perioada 29 iunie - 1 iulie cel de-al XIII-lea Congres International de Dacologie, intitulat "Pietrele dacilor vobesc"
Emotii mari pentru Gaz Metan Severin (viitoare CS Turnu Severin) si Pandurii Targu Jiu, intrucat in aceasta dimineata, la ora 11.00, la sediul LPF, urmeaza sa se traga la sorti programul competitional al Ligii I, editia 2012-2013.
Liderul interimar al Partidului Noua Generatie Gorj, Gheorghe Caralicea Marculescu, fost primar la Targu Jiu si prefect al judetului, a declarat ca actualele probleme penale pe care le are sunt provocate de faptul ca a refuzat sa devina colaborator al Serviciilor de informatii.
De loc, tata era din Godinesti, mama din Rosia de Jiu. ... Nascut, deci, departe de Jiu. G.P.: Chiar si departe de tarm.
Cea mai mare datorie a unei unitati medicale din Gorj o inregistreaza Spitalul Judetean Targu Jiu, care are de achitat peste 80 de miliarde de lei vechi.
google-analytics.com